Beoordelingen van Gastrobar 2H Maastricht

Recente recensies van Gastrobar 2H Maastricht

5 sterren na 55 reviews

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lieve werknemers, goede service, attention to detail, surprise toetje was een nice touch, eten was heerlijk en genoeg! Ik kom zeker terug

Reactie van Gastrobar 2H:Super lieve recensie Donique!! Dank je wel!!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was spectaculair

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Kevin! Te gekke recensie!!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Na een half uur konden we de bestelling meteen ophalen. Super.

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Dana voor je fijne recensie!!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Allebei een hamburger gegeten, begint samen met de ribs de favoriet te worden. Allemaal super netjes verzorgd, tot in de details. Goeie servetten, koekje voor na het eten met een kopje koffie of thee.

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Amy, super toffe recensie!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omg! Zoooo lekker!

Reactie van Gastrobar 2H:lol, thnx, yolo so it must be good! ;-)

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Anja!!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, goed verzorgd en goede porties!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Robert! Hopelijk tot snel!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk geholpen aan de telefoon en ontzettend lekker gegeten. De Melazane en spare-ribs zijn echt aanraders!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Eva! Super fijn dat het zo goed is bevallen!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede prijs kwaliteit! Goed optijd! Leuke persoonlijke boodschap! Goede portie! Aan te raden! :)

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor deze toffe recensie ND!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn met zorg , kennis , creativiteit en persoonlijk tintje klaargemaakt. Echt lekker en goed. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Regien voor de mooie recensie!!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best spareribs in town. Maar de melanzane parmigiana is zo mogelijk nog lekkerder! Super lekker en keurig verzorgd.

Reactie van Gastrobar 2H:Wowwww Thanks Lucas, te gekke recensie!!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté, burger en spareribs! De frieten zijn ook echt heerlijk. Met collega's besteld tijdens een avonddienst, de prijs lag wat hoger dan onze normale bestellingen maar iedereen vond het 't waard!

Reactie van Gastrobar 2H:Super bedankt voor deze mooie recensie Roger!!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie echte burger, lekkere vlaamse friet en malse sticky ribs met voldoende verschillende sausjes en zelfs een citroendoekje om achteraf je handen schoon te maken! Geleverd op het afgesproken tijdstip en nog goed warm, goeie stylish verpakking. Top!

Reactie van Gastrobar 2H:Wow! Wat een mooie en uitgebreide recensie! Thanks Jeroen!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk eten!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect burger and punctual delivery. As extra bonus a nice personal touch as written on the cookie bag.

Reactie van Gastrobar 2H:Thanks Juan!!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sowww wat was dat een lekkere burger zeg!!! Het is lang geleden dat ik zo een lekkere bestelling heb gegeten, echt super tof van jullie. Complimentjes aan de keuken!!!

Reactie van Gastrobar 2H:Sowwwwww dat is een mooie recensie!! Dank je wel Dennis!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere spareribs gehad. Flinke portie spareribs en ook veel frietjes (heel lekker gekruid, wel iets aan de zoute kant misschien).

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Caroline! We zullen de hoeveelheid zout in de frites kruiden even checken!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging van een top burger! Echt een aanrader!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel JP! Blij dat alles naar wens is geweest!! Tot snel weer!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel vriendelijk ontvangen. Belangrijk dat het eten toen we thuis kwamen nog goed warm was en natuurlijk lekker en ook nog eens niet duur. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor de lieve woorden Aggie!! Super fijn dat jullie zo tevreden zijn!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs zijn echt heerlijk! Alles heeft weer gesmaakt en super snel en warm geleverd. Lekkernij voor achteraf met een leuke boodschap zat er weer gratis bij. TOP!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel!! En hopelijk weer tot snel!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Awesome, as always!

Reactie van Gastrobar 2H:Thanks KP!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk.

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Suzanne!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het allemaal lekker maar er zaten poesjes in het vlees misschien kunnen jullie beter varkenshaas nemen en het dan wat duurder maken

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel H Baaren voor de recensie, wij gebruiken bewust karbonades voor onze sate ipv haas omdat wij van mening zijn dat dit de smaak enorm ten goed komt, uiteraard is haas malser maar daarmee boeten we enorm in qua smaak en dan nemen wij een peesje meer of minder graag voor lief....Het is overigens geen kosten keuze geweest daar haas uiteindelijk zeker niet goedkoper is dan het karbonade vlees dat wij nu gebruiken.We hopen dat je ons in deze redenering kan volgen!! We hopen snel weer voor jullie te mogen koken! team 2H

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hamburgers en frietjes. Je proeft de kwaliteit!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel M. van Wissem!!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker zoals vanouds, en perfect op tijd geleverd. Dit zullen we snel nog eens doen.

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Renée, we hopen dat jullie snel weer bestellen, maar liever nog dat we jullie weer snel hier mogen ontvangen ;-)

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering ruim op tijd en heerlijk eten met persoonlijke attentie van 2H. Vlees haal je zo van het bot af, frieten zijn heerlijk krokant en de maiskolf is een lekkere toevoeging

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor de super recensie Stefan!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar wat heb je aan een kortingsbon die niet meer geldig is...

Reactie van Gastrobar 2H:Beste Yves, dank je wel voor je positieve recensie! De kortingscode was inderdaad verlopen..deze doet het nu weer. Ik zal je na het weekend contacteren om dit op te lossen. Onze excuses hiervoor!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Super spareribs en burger. We hopen wel dat de soepen terugkomen, die waren ook erg lekker.

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor de toffe recensie Jacob! Soepen komen zeker terug zodra we weer meer dagen kunnen leveren...!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op onze hotelkamer genoten van heerlijk eten en vooral verrast door smilies en gezellige teksten op de verpakking. Drinken was goed koud en eten was nog prima op temperatuur en keurig op de afgesproken tijd.. Wij waren positief verrast!

Reactie van Gastrobar 2H:Wat een mooie recensie Margrieu, Dank je wel!! :-) (nog eentje dan)

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goed formaat porties en in makkelijke bakjes voor als je onderweg bent of zoals wij in een hotelkamer eet. Heel vriendelijke mensen die met aandacht het eten bereiden. Was erg lekker, veel dank!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor deze super recensie Irina!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sticky ribs en frietjes. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel NS!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Leuk briefje bij het eten

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel De Wildt voor de positieve recensie!!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten! Super leuke persoonlijke boodschap. Zeker voor herhaling vatbaar :)

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Jules!!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, helaas koud bij bezorging en geen komkommerzuur bij de rendang buns. Alsnog heerlijk eten en ga zeker weer bestellen! Bezorging en communicatie zeer goed!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor je recensie Geraldine!! We zullen uitzoeken waarom het niet heet bij jou is aangekomen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs/kwaliteit is erg goed. Goede portie, lekker en warm! Echt een aanrader!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Robert!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu een aantal maal besteld. De bezorging vond telkens plaats op de minuut(!) nauwkeurig, door zeer vriendelijke ‘fooddudes’. De maaltijden zijn riant, mooi verpakt (nauwelijks plastic), warm, heerlijk op smaak en er zit steeds een andere lekkere gepersonaliseerde verrassing bij. Een absolute aanrader!

Reactie van Gastrobar 2H:Wowww zo lezen we ze graag! Dank je wel voor de mooie recensie Joppe!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food and fast delivery. Top 👍🏻

Reactie van Gastrobar 2H:Thanx Laurence!!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Ridder!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben echt zo heerlijk gegeten vanavond!! We hadden de tafel mooi gedekt en met al die heerlijke gerechten leek Corona even ver weg.. Prachtig verpakt allemaal en kleine lekkere persoonlijke attentie erbij. Kan niet meer stuk. Hopelijk gaan veel mensen ons voorbeeld volgen en lekker bij jullie bestellen!!!

Reactie van Gastrobar 2H:Wow....Wat een mooie recensie!! Dank je wel Norma!!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, snel en vers

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Myrthe!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de bestelling weer precies op tijd geleverd. Maaltijden waren goed ingepakt en lekker warm. Het heeft weer heerlijk gesmaakt! De spareribs en saté zijn een aanrader!

Reactie van Gastrobar 2H:Beste Märy dank je wel voor de super fijne recensie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top, eten smakelijk en origineel, alles goed verzorgd.

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Danny!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2Heeren zoals we ze kennen! Top kwaliteit, top service!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank voor jullie steun en lieve woorden MSHV Manos!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, lekker eten en flinke portie!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor de fijne recensie Colinda!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Martijn!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van A - Z was allemaal goed !! :)

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Satrius!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren als vanouds lekker! Hele leuke personal touch bij verpakking en bezorging! Top prijs/kwaliteit.

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor de goede recensie Liza!!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en goede hoeveelheid! Aanrader!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Dani!!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Simon!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten gister! Alles lekker vers en warm bezorgd. Perfecte service Tot snel weer

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Sjors!! Hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, vooral de Old Dutch Burger is zeker een aanrader! De bestelling was op tijd ontvangen door een vriendelijke bezorger van de 2H zelf!

Reactie van Gastrobar 2H:Wowwww Dank je wel Djav!! Bestel je snel weer?!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazeballs

Reactie van Gastrobar 2H:Spanks! ;-P

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden spareribs en pasta met scampi besteld. Alles was supernetjes ingepakt en goed warm. Binnen 30 minuten zaten wij heerlijk te eten!!! #helpdehorecaCoronadoor

Reactie van Gastrobar 2H:Wow, dank je wel Marco!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, erg lekker eten en op afgesproken tijd bezorgd. Aanrader!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank jullie wel voor de fijne recensie!!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel!!