Beoordelingen van Gastrobar 2H Maastricht

Recente recensies van Gastrobar 2H Maastricht

5 sterren na 31 reviews

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker zoals vanouds, en perfect op tijd geleverd. Dit zullen we snel nog eens doen.

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Renée, we hopen dat jullie snel weer bestellen, maar liever nog dat we jullie weer snel hier mogen ontvangen ;-)

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering ruim op tijd en heerlijk eten met persoonlijke attentie van 2H. Vlees haal je zo van het bot af, frieten zijn heerlijk krokant en de maiskolf is een lekkere toevoeging

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor de super recensie Stefan!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar wat heb je aan een kortingsbon die niet meer geldig is...

Reactie van Gastrobar 2H:Beste Yves, dank je wel voor je positieve recensie! De kortingscode was inderdaad verlopen..deze doet het nu weer. Ik zal je na het weekend contacteren om dit op te lossen. Onze excuses hiervoor!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Super spareribs en burger. We hopen wel dat de soepen terugkomen, die waren ook erg lekker.

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor de toffe recensie Jacob! Soepen komen zeker terug zodra we weer meer dagen kunnen leveren...!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op onze hotelkamer genoten van heerlijk eten en vooral verrast door smilies en gezellige teksten op de verpakking. Drinken was goed koud en eten was nog prima op temperatuur en keurig op de afgesproken tijd.. Wij waren positief verrast!

Reactie van Gastrobar 2H:Wat een mooie recensie Margrieu, Dank je wel!! :-) (nog eentje dan)

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goed formaat porties en in makkelijke bakjes voor als je onderweg bent of zoals wij in een hotelkamer eet. Heel vriendelijke mensen die met aandacht het eten bereiden. Was erg lekker, veel dank!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor deze super recensie Irina!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sticky ribs en frietjes. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel NS!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Leuk briefje bij het eten

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel De Wildt voor de positieve recensie!!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten! Super leuke persoonlijke boodschap. Zeker voor herhaling vatbaar :)

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Jules!!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, helaas koud bij bezorging en geen komkommerzuur bij de rendang buns. Alsnog heerlijk eten en ga zeker weer bestellen! Bezorging en communicatie zeer goed!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor je recensie Geraldine!! We zullen uitzoeken waarom het niet heet bij jou is aangekomen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs/kwaliteit is erg goed. Goede portie, lekker en warm! Echt een aanrader!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Robert!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu een aantal maal besteld. De bezorging vond telkens plaats op de minuut(!) nauwkeurig, door zeer vriendelijke ‘fooddudes’. De maaltijden zijn riant, mooi verpakt (nauwelijks plastic), warm, heerlijk op smaak en er zit steeds een andere lekkere gepersonaliseerde verrassing bij. Een absolute aanrader!

Reactie van Gastrobar 2H:Wowww zo lezen we ze graag! Dank je wel voor de mooie recensie Joppe!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food and fast delivery. Top 👍🏻

Reactie van Gastrobar 2H:Thanx Laurence!!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Ridder!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben echt zo heerlijk gegeten vanavond!! We hadden de tafel mooi gedekt en met al die heerlijke gerechten leek Corona even ver weg.. Prachtig verpakt allemaal en kleine lekkere persoonlijke attentie erbij. Kan niet meer stuk. Hopelijk gaan veel mensen ons voorbeeld volgen en lekker bij jullie bestellen!!!

Reactie van Gastrobar 2H:Wow....Wat een mooie recensie!! Dank je wel Norma!!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, snel en vers

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Myrthe!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de bestelling weer precies op tijd geleverd. Maaltijden waren goed ingepakt en lekker warm. Het heeft weer heerlijk gesmaakt! De spareribs en saté zijn een aanrader!

Reactie van Gastrobar 2H:Beste Märy dank je wel voor de super fijne recensie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top, eten smakelijk en origineel, alles goed verzorgd.

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Danny!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2Heeren zoals we ze kennen! Top kwaliteit, top service!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank voor jullie steun en lieve woorden MSHV Manos!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, lekker eten en flinke portie!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor de fijne recensie Colinda!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Martijn!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van A - Z was allemaal goed !! :)

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Satrius!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren als vanouds lekker! Hele leuke personal touch bij verpakking en bezorging! Top prijs/kwaliteit.

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel voor de goede recensie Liza!!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en goede hoeveelheid! Aanrader!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Dani!!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Simon!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten gister! Alles lekker vers en warm bezorgd. Perfecte service Tot snel weer

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel Sjors!! Hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, vooral de Old Dutch Burger is zeker een aanrader! De bestelling was op tijd ontvangen door een vriendelijke bezorger van de 2H zelf!

Reactie van Gastrobar 2H:Wowwww Dank je wel Djav!! Bestel je snel weer?!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazeballs

Reactie van Gastrobar 2H:Spanks! ;-P

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden spareribs en pasta met scampi besteld. Alles was supernetjes ingepakt en goed warm. Binnen 30 minuten zaten wij heerlijk te eten!!! #helpdehorecaCoronadoor

Reactie van Gastrobar 2H:Wow, dank je wel Marco!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, erg lekker eten en op afgesproken tijd bezorgd. Aanrader!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank jullie wel voor de fijne recensie!!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van Gastrobar 2H:Dank je wel!!